Politica de confidentialitate

Protejarea confidentialitatii dvs. este importanta pentru noi. Speram ca urmatoarea declaratie va va ajuta sa intelegeti cum colectam, folosim si protejam informatiile personale pe care ni le furnizati pe site-ul nostru.

I. Ce fel de informatii colectam de la dumneavoastra cand vizitati site-ul nostru?

Cand vizitati vievin.ro, site-ul nostru colecteaza cateva informatii de baza despre browserul dvs. Exemplele sunt lucruri precum ce tip de browser si sistem de operare utilizati; cat timp ai stat pe site-ul nostru; la ce pagini te-ai uitat. Acest lucru ne ajuta sa intelegem modul in care vizitatorii navigheaza pe site-ul nostru, astfel incat sa le putem imbunatati experienta de cumparaturi.

De asemenea, colectam informatii personale despre dvs. atunci cand iesiti din magazinul nostru, cum ar fi numele, adresa, codul postal, numarul de telefon etc. Avem nevoie de aceste informatii pentru a procesa plata si a va expedia marfa.

II. Partajarea informatiilor personale – nu o facem.

Selectati parteneri terti pot avea acces la numele clientilor, adresele si istoricul comenzilor pentru ca noi sa interactionam cu clientii pe alte platforme. Nicio alta informatie sau autorizatie de a va contacta nu sunt partajate sau permise. Daca ne dati permisiunea de a va trimite e-mailuri de marketing, atunci va folosim e-mailul in acest scop, dar niciodata acel e-mail nu este vandut sau distribuit catre niciun alt site web sau lista.

III. Intrebari ale consumatorilor si confidentialitate.

Daca aveti intrebari despre confidentialitatea dvs. sau doriti sa faceti modificari profilului dvs. sau sa iesi din lista noastra de marketing, pur si simplu trimiteti-ne un e-mail la office@vievin.ro.

IV. Protejarea informatiilor dumneavoastra.

Toate informatiile de plata pe care le colectam sunt facute astfel sub SSL – o masura standard de securitate pe internet. Orice date pe care le stocam despre dumneavoastra sunt pastrate in spatele unui firewall securizat in baza noastra de date si nu sunt accesibile publicului in niciun fel.

Deschide chatul
1
Buna ziua!
Te putem ajuta?