Livrare si retur

Livrarea produselor se va face oriunde în România, prin intermediul unei firme de curierat rapid.

Comerciantul își rezervă dreptul de a confirma comenzile, prin contactarea clienților, înainte de a le onora. Livrarea produselor se va face exclusiv printr-o firmă de curierat rapid. Costul transportului este 18.5RON indiferent de valoarea comenzii.

Clientul va fi contactat telefonic de către reprezentanții firmei de curierat pentru a stabili coordonatele expedierii.

Comerciantul își rezervă dreptul de a intârzia sau de a anula livrări ale produselor comandate, dacă acestea nu pot fi onorate din diverse motive, independente de acesta, precum: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform legilor românești.

Conditii generale pentru returul produselor:

  • Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna gratuit în 14 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării
  • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
  • Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
  • Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
  • Produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, șocuri etc nu se pot returna.
  • Pentru orice solicitare referitoare la aceste aspecte va rugam sa ne contactati la +40 745 303 256

Modalitati de plata:

Pentru plata produselor comandate puteți opta pentru următoarele variante:

  • Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

  • Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Deschide chatul
1
Buna ziua!
Te putem ajuta?